News

 

 

ē april 2013: start workshop the Temples of Light Ľ

 

 

 

 

 

 

WORKSHOP TEMPLES OF LIGHT

an initiatory journey into the Heart Teachings of the Egyptian Mystery Schools

  

  

Workshop:  een energetische initiatie reis langs 13 heilige tempels van Egypte met wijsheden van de Egyptische Mysterie Scholen.

 

Aanleiding

In het najaar van 2012 maakte ik twee spirituele reizen naar Egypte en werd daar geraakt door de krachtige energieŽn die in de verschillende tempels  voelbaar zijn en die een diepe indruk op mijn Ďzijní maakten.

Eenmaal thuisgekomen ging ik op zoek naar boeken over de mysteriŽn van Egypte en ik kwam  het boek The Temples of Light van Daniella Rama Hoffman tegen.  Dit sprak mij meteen aan: het maken van een initiatie reis langs 13 heilige tempels langs de Nijl waarbij de oude wijsheden van de Egyptische Mysterie Scholen in deze tijd worden geplaatst en wat in essentie een reis naar het heiligdom van het open hart is: een transformatie proces.

 

ď Elke heilige plek is een poort naar de oude wijsheid dat een ondersteuning kan bieden aan de hedendaagse issues en knelpunten als liefde, geld en gezondheid en de diepere vragen over verlichting en onze goddelijke oorsprong. In elke tempel huist het geweten van het goddelijke en het is een energetische poort naar de wijsheid van het hart.Ē

 

Het boek wat ik had aangeschaft bleek een echt werkboek te zijn met per tempel opdrachten en meditaties. En al snel realiseerde ik mij dat ik deze transformatie reis graag met een groepje gelijkgestemde wil doen zodat ervaringen gedeeld kunnen worden en de energieŽn verstrekt kunnen worden.

 

Spreekt het bovenstaande verhaal je aan en heb je interesse om hier ook mee aan de slag te gaan, neem dan contact op met info@sterrepoort.nl

 

 

 

Voorstel opzet workshop

De workshops maken we met elkaar en we zijn elkaars begeleiders.

Ik ben degene die dit initieert maar met elkaar maken we de workshops  door naar elkaar te luisteren, te delen en te leren.

 

Mijn voorstel is om eens  per 2 weken een tempel te Ďbezoekení waarbij gebruik wordt gemaakt van de meditatie cdís en de rituele heilige oliŽn. Na afloop is er gelegenheid om de ervaringen te verwerken door ze op te schrijven of te tekenen en te delen met elkaar.

In totaal zijn er 13 bijeenkomsten die met een afrondende bijeenkomst uit te breiden zijn naar 14 bijeenkomsten.

Ik schat in dat we per bijeenkomst ongeveer 2 uur bezig zullen zijn.

  

Tempels die 'bezocht' worden

 

De tempels die het hart ontplooien: wordt het open hart!

 

Memphis: Volmacht

Jij creŽert je bewustzijn, jij hebt de kracht om dit te veranderen. Maak weer gebruik van oude, oorspronkelijke verhalen en manieren van denken en zijn. Directe toegang tot kennis en zijn.

 

Sakkara: Heilige Symbologie

Je geboorterecht is een ongelimiteerde overvloed: je bent gezegend. Ontvang het geschenk van symbologie, begrijp de synchroniteiten in je leven. Ontvang ondersteuning van de heilige geometrie, geluid, licht, kristallen en hiŽrogliefen.

 

Abydos: Volledig Toegewijd aan het Leven

Je bent een eeuwig levend wezen, verbonden met het leven. Herinner de uitgestrektheid van wie je bent. Laat het licht van je stralende zelf schijnen door de lens van je leven.  

 

De Sphinx: de Oneindigheid wordt Gedownload

Je bent met een doel, een mysterie wordt onthuld. Codes van individualiteit en oneindige kennis worden onthuld. Ontvang meer informatie over de mysteriŽn van het oude Egypte.

 

De Grote Piramide: Kosmische Eenheid

Je hart is de poort: open het! Verzacht de grenzen van afscheiding en beweeg je naar het eenheidsbewustzijn. Kom in een lijn te staan met de universele principes.

 

Philae: Goddelijke Liefde

Je bent een tempel van liefde, gewoon goddelijk. Ontwaak de stralende glans van je multifunctionele zelf. Belichaam bewustzijn in elke cel van je zijn.

 

Kom Ombo: Neutrale Energie

Je verleden is dualiteit, je opdracht is neutraliteit. Alles is gemaakt van het zelfde ding en dat ding is goddelijk. Herstel de perfecte frequentie en vibratie naar je lichaam, gedachte, emoties en ziel.

 

Innerlijke tempels: het manifesteren van je kern, je essentie

 

Dendera: Instinctieve Zaligheid

Je bent de zaligheid geÔncarneerd, geniet van jezelf. Laat de angst los in je fysieke zijn en herijk je wezen, je systeem tot zaligheid.

 

Elephantine Eiland: Evolutie van de Ziel

Jij bent de basis, je ziel is je bron. Los herhalende patronen op en onbewust negatief denken. Kom weer in contact met de basis van je ziel zoals het geworteld is in het goddelijke.

 

Karnak: Innerlijke Resonantie

Je aanwezigheid is een geschenk: wees jezelf. Kom in contact met de handtekening van je energie en accepteer jezelf volledig. Ontvang helderheid over je levensdoel en de ondersteuning om het te leven.

 

Abu Simbel: Goddelijke Geest

Je gedachten zijn dingen: kies ze met goddelijkheid. Maak contact met de Goddelijke Geest en krijg toegang tot oneindige mogelijkheden. Communiceer en creŽer door de sahu (onvergankelijke ziel).

 

Tempel van Luxor: Osiris Ontwaakt

Je bent een ster: verlicht de magie binnenin. Ontwaak je multidimensionaliteit en de delen van je die slapen. Activeer je goddelijke codes en steek je innerlijke licht aan.

 

Klooster van St. Katharina: Ritmische Vrede

De sleutel is je hart: wees vredig als je leven zich uitbreid en samentrekt. Zet je emotionele systeem op een lijn met vrede en liefde. Vergroot je natuurlijke eb en vloed van het universum.

 

 

 

 

Locatie en prijs

De locatie is bij voorkeur  in Delft of anders op een locatie wat voor iedereen het meest centraal gelegen is.

De prijs voor de bijeenkomst is afhankelijk van de eventuele huurprijs van de ruimte, het aantal deelnemers en eventueel gebruik van koffie&thee&lekkers. Ander onkosten als eigen schrijf- en tekenmateriaal, de eventuele aanschaf van het boek zijn voor eigen rekening. Ik vraag een kleine vergoeding voor het gebruik van de oliŽn, maar deze zijn ook eventueel zelf aan te schaffen.

 

Egypte reis

Bij voldoende belangstelling wil ik een reis organiseren langs deze tempels zodat we op de plek zelf de energie en de magie van dit land tot in onze tenen kunnen voelen!

(globale kosten: 14 dagen incl. vliegticket, overnachtingen, maaltijden, transport  Ä2.500,-/Ä3.000,-)